»Vrsto let sem imela težave z nizkim pritiskom. Ves čas sem bila zaspana in brez energije. Leta 2020 mi je bilo tega dovolj. Od nekdaj sem imela rada gibanje, takrat pa sem sklenila, da se bom vsak dan vsaj pol ure razmigavala in si dvignila pritisk. Že od tega sem se veliko boljše počutila, potem pa sem si rekla, da ima pri tem gotovo veliko vlogo tudi prehrana, tako da sem se lotila pripravljati bolj polnovredno, raznoliko hrano ter peči malo bolj zdrave sladice,« razkriva.
Na njenem jedilniku se največkrat znajdejo losos, ribe, rižota z morskimi sadeži, najrazličnejše testenine in krompir v vseh mogočih oblikah. Zadnje čase običajno kuha le zase in za svoje bližnje, kadar ima čas, pa zelo rada povabi tudi prijatelje. Pri postrežbi hrane ji je zelo pomemben tudi videz, ob jedeh pa obvezno postreže kozarec dobrega vina.
Več zanimivih vsebin si preberite v novi izdaji revije Lady.
Komentarji